2013年2月4日星期一

UGG Langley soho kolleksjonen er stilen hemmeligheter

Xu adjutanten spurte uggs fornøyd retorikk respektfull, synes å ha henne som en elskerinne her. ugg gikk til midten av rommet, stille stående et øyeblikk, ser tilbake og smilte og sa: "Vel, jeg virkelig liker."Faktisk har det vært god nok, var bare ugg glad ikke opp, hjerter fulle av usigelig melankoli. Xu aide-de-camp for å trekke ut og la henne ta en pause. Stående i den tomme midt i rommet, ugg slags uvirkelig følelse.

Baksiden av hånden såret innpakket i en bandasje, er det en svak smerte. Legen sa sårene for dype sannsynlig å etterlate arr. uggs på nett strakte ut hendene, vender solen skinner inn i vinduet, føler sukk ... dette er en vurdering av hva som ikke er det, er hensynet ikke et arr.

ugg åpnet døren nike uk, og for å se de nye hushjelp Pingjie engstelig stående i døråpningen, holder en skitten katt overveldet. Katten opprinnelig sammenkrøpet i Pingjie armene møtte ugg Miwu gråte så opp vedlegget og tap av rav i øynene hans.Etter herskapshuset ble angrepet, ikke ugg ikke gå tilbake, bare et par dager recuperating på sykehuset, ble utskrevet fra sykehuset til i dag. Xu adjutant i samsvar med ugg arrangement, ugg den første hakke tilbake til herskapshuset i pakke bagasjen klær vil bli sendt direkte til krigsherren regjeringen. Den lille herskapshuset Puyong sluttvederlag til mer enn halvparten, slik at bare fru Chan og flere arbeidere Moriya. Hele nydelig kompakt hus, personlige eiendeler som tilhører ugg men noen bøker, noen klær og hennes samling av kniver. Mrs. Chen hjelpeløst til døren, gjorde ugg ikke la henne medfølgende bety at hun skulle forlate huset. Var i ferd med å komme på toget når en katt jeg vet ikke hvor du skal sprette ut, regissert ugg meow kalt.

没有评论:

发表评论