2013年2月24日星期日

Nike 6.0 braata show i 2011 fashion week

sko på nett munnen skjevt en krok "Jeg bare sa, du kommer til å lære kampsport utfordringer til din fiende, og at mer enn to tiår ikke kan være i stand til å gjøre det!""Heretical," nike snudde et øyeblikk langveis fra, så Zhuantou Chao Xiao Yi blunket "gutt, kan jeg bare lære deg et forsøk på å garantere at du ikke vil dø, holde liv for å ta hevn."

"Døren opprinnelige dodge, smette unna andre kung fu kampsport av kroppen nike sko på nett forhold til ikke spør, ikke lære for mye trekk ble trent indre krefter, for ikke å nevne din egen og ikke hva ferdigheter for utøvelse av døren dodge Det er en stor fordel, er praksis år tilsvarer normal martial arts praksis fem dyktighet. "

"Mester, kan du opplyse meg." Før ferdig, har Xiao Yi knelte ned og be om råd. nike shox smilte, Xiao Yi sa, "er ikke haster i øyeblikket, og nå både du og din søster forsvant fra Tangmen anslått at hat Maizuru er på jakt etter deg over hele verden, har vi først venstre Tangmen situasjon før hånd publisert på bakken ja. "

http://www.nikeshoxskoey.com/

没有评论:

发表评论