2013年2月26日星期二

Nike Shox sko gjør sin debut i sommer

"Denne kvinnen" nike sko på nett se Ke Yue Mongkon siden for å bidra til å helbrede, Zhuantouwangxiang de kvinnen i ruinene, gikk hun opp til å omfavne kvinnen i armene, og sakte sa, vendt mot Mei Ling.Mei Ling hørt Zhuantou Chao grus så og så nike armene er å clutch FengHuaJueDai kvinne, selv om hennes alder har ord ånd!

De "nike sko ord som" Mei Ling munnen mumler gjenta noen brow tau på å tørke verdig utseende, synes hun selv til å tenkenike See Mei Ling bare stirrer på kvinnen for å se, spurte han. "Søster, hvordan du gjør?""Vel?" Mei Ling micro stunned tilbake til Gud, fordi Mongkon ikke livstruende, og kan ikke hjelpe henne humør noe spøkefullt lo, så vendt nike. "Så snart endret til å ringe min søster, etterfulgt av Ke Yue kalte det."

nike shox så Mei Ling grublet smilet nappet i hjørnene av munnen, uforpliktende, men Zhuantou Chao Ke Yue så, så jeg Ke Yue er fortsatt i nike, sa. Hennes fag er indre skader trenger tid til å hvile, og nå bevisstløs uten problemer, og la henne spise en beholder hjerte piller. "

没有评论:

发表评论