2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike sko fnp416

Japanske krigsskip i luften forsvaret mot dine kampstasjonene løp fort når En Jiajun Air Force og maritim luftangrep har blitt lansert. Cai Major HNA andre brigade brennende torpedo skvadron skvadronsjef, langt nike shox norge så den japanske flåten i beskyttelse av kretsen av de som brenner hangarskip flåte i luften, sirklet en gang, har billige nike shox identifisert syv hangarskip midlertidig mistet evnen til å kjempe tilbake, så umiddelbart sette disse målene Moon klasse luftforsvar destroyer. Cai Zhuo bare tildeler oppgaven litt, så hun tok to wingmen, mot som et luftforsvar destroyer stormet forbi.

Tsai brennende torpedo falt nesten samme tid,nike shox dame, i ryggen med to torpedo bombefly droppet torpedoer. Mens i luften, Luftforsvarets ni dykk bombefly, også begynte å bombe. Japanske marinen i uorden i øyeblikket, tre i fem hundre meters avstand kjører torpedo, rett og slett ikke kan unngå alle enda mer forferdelig er at de på b2 hodet dykke bomber, er å dra nytte av de destroyer torpedo ignorere hodet for å unngå når du starter plutselige angrep! Nesten momentant, tre torpedo treffer skipet i to Akizuki klasse luftforsvar destroyere, inkludert en fulltreffer på maskinrommet, ble fienden truffet av lynet noen alvorlig jordskjelv rister.

Voldsom eksplosjon inntraff umiddelbart,billige nike shox, skipets last forskyvning på 3700 tonn krigsskip, det første skipet sentralt brudd, etterfulgt av for-og baksiden av eksplosjonen, skroget helt revet i to ved frakturen del skroget sank til havbunnen, korte korte minutter, begynner med havet forsvinner. Med all den oppmerksomheten den japanske inn i himmelen om morgenen åtte longchamp fordelt i alle retninger, har den japanske flåten ubåter vært målrettet, sparket hver en torpedo. Eksplosjonen kom en etter en. Den første er å unngå uflaks er luftangrep og antenne torpedo angrep luftforsvar destroyere antall neste måned, med den enorme kolonnen av vann inn i himmelen, i den hvite vannsøylen, på neste utgave av skipet er den sentrale delen, blir det åpenbare vridd til luft, vann, bølger holde skipet er plutselig blitt så erke generelt, er tall ship den sentrale projeksjon, så luften kom lyden av metall rustning forvrengninger.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论